Diri çəkidə ət istehsalı artıb
Bakı, 21 yanvar, AZƏRTAC
2020-ci ildə diri çəkidə ət istehsalı 3,1 faiz artaraq 591,1 min ton olub.
Dövlət Statistika Komitəsindən AZƏRTAC-a bildirilib ki, il ərzində süd istehsalı 1,9 faiz artaraq 2 milyon 192,5 min ton, yumurta istehsalı 4,3 faiz artaraq 1 milyard 906,2 milyon ədəd, yun istehsalı 0,2 faiz artaraq 16,1 min ton təşkil edib. Barama istehsalı isə 30,6 faiz azalaraq 446,6 ton olub.
Ağstafada Aqrar İnnovasiya Festivalı çərçivəsində toxum sərgi-satış yarmarkası təşkil olunub
Bu il Oğuzun taxıl sahələrində orta məhsuldarlıq 30,9 sentner olub
Balakənli fermerlər 7819 hektar sahədə dən üçün qarğıdalı yetişdiriblər
Bu il Beyləqanda 23 min tondan çox pambıq istehsalı gözlənilir
Qəhvəyi mərmər bağacığını aşkar etmək məqsədilə Şəkinin kəndlərində 100 feromon tələ asılıb